Na sjednici Vlade u Čakovcu uručeni novi ugovori iz Programa ruralnog razvoja

Nakon sjednice Vlade u Čakovcu, 25. srpnja, ministrica Marija Vučković je korisnicima mjere 4 Ulaganja u fizičku imovinu, mjere 6 Razvoj poljoprivrednih gospodarstva i poslovanja i mjere 7 Temeljene usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. uručila 14 ugovora o financiranju vrijednih više od 21 milijun kuna, kojima se financiraju ulaganja u obnovljive izvore energije i smanjenje štetnog utjecaja na okoliš, izgradnju javnih sustava za vodoopskrbu, ali i povećanje kapaciteta poljoprivrednih gospodarstava, razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti te poboljšanje usluga za ruralno stanovništvo.

Danas smo u Čakovcu dodijelili 14 ugovora iz mjera 4, 6 i 7 Programa ruralnog razvoja, a novim korisnicima želim puno uspjeha u njihovoj realizaciji. Potpisivanje novih ugovora pripremamo već za sljedeći tjedan.“ – izjavila je ministrica Marija Vučković.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.