Obavijest korisnicima mjere Destilacija vina u kriznim slučajevima i mjere Potpora za krizno skladištenje vina

Podsjećamo sve korisnike mjera Destilacija vina u kriznim slučajevima i mjere Potpora za krizno skladištenje vina da je rok za predaju zahtjeva za isplatu ponedjeljak, 14. rujna 2020. godine.

Zahtjev za isplatu dostavlja se e-mail-om (skenirani obrasci u pdf formatu) na mail:  kriznemjerevino@apprrr.hr i u jednom originalnom primjerku preporučeno s povratnicom ili osobno na adresu objavljenu u Javnom pozivu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: »Zahtjev za isplatu za mjeru Destilacija vina u kriznim slučajevima / Potpora za krizno skladištenje vina«.

Za mjeru Potpora za krizno skladištenje vina zahtjeve za isplatu podnose proizvođači kojima je dodijeljena kvota za skladištenje.

Za mjeru Potpora za krizno skladištenje vina aktivnosti vezane uz skladištenje trebaju biti dovršene do 12.09.2020. godine.

Za mjeru Destilacija vina u kriznim slučajevima zahtjeve za isplatu podnose:

  • proizvođači kojima je dodijeljena kvota za destilaciju za vino prodano i isporučeno na destilaciju odobrenom destilateru i za trošak transporta do destilatera,
  • destilateri za trošak destilacije  kupljenog i destiliranog vina.

Aktivnosti vezane uz destilaciju trebaju biti dovršene do 14. rujna 2020. godine.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.