Obavijest o ponovnom slanju nepreuzetih Zahtjeva za dopunu temeljem Pravilnika o provedbi Programa potpore za kompenzaciju rasta troškova proizvodnje u sektorima stočarske i biljne proizvodnje (NN 91/2023) i roku dostave dopuna

Temeljem članka 11. stavak 2. Pravilnika o provedbi Programa potpore za kompenzaciju rasta troškova proizvodnje u sektorima stočarske i biljne proizvodnje (NN 91/2023) (u daljnjem tekstu: Pravilnik) obavještavamo podnositelje iz Zahtjeva za dopune koji nisu preuzeli iste prilikom dostave da je Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Zahtjeve za dopunu ponovno poslala 19. travnja 2024. godine te da dostava preporučenih pošiljki više neće biti ponavljana.

Sukladno članku 11. stavak 1. Pravilnika Podnositelji su dužni dostaviti traženu dokumentaciju iz Zahtjeva za dopunu preporučeno poštom ili osobno na adresu Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: »Program državne potpore za kompenzaciju rasta troškova proizvodnje u sektorima biljne i stočarske proizvodnje – Dopuna« u roku od osam dana od dana zaprimanja pismena Agencije za plaćanja.

Objavom ove obavijesti na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja smatra se da je Podnositelj obaviješten o roku za dopunu.

Popis podnositelja koji nisu preuzeli Zahtjev za dopunu u prvoj dostavi

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.