Podnošenje zahtjeva za potporu za Mjeru 1. Potpora za obnovu narušenog proizvodnog potencijala u sektoru mliječnog govedarstva, ovčarstva i kozarstva od 1. do 31. svibnja 2024.

Obavještavamo zainteresirane stranke da je od 1. svibnja 2024. godine otvoreno podnošenje zahtjeva za potporu za Mjeru 1. Potpora za obnovu narušenog proizvodnog potencijala u sektoru mliječnog govedarstva, ovčarstva i kozarstva iz Programa državne potpore sektoru stočarstva zbog narušenog proizvodnog potencijala za 2024. godinu.

Zahtjev za potporu (u daljnjem tekstu: Zahtjev) se popunjava putem AGRONET zaštićene mrežne aplikacije Agencije za plaćanja izravno ili u podružnicama Agencije za plaćanja.

Po popunjavanju Zahtjeva putem AGRONET-a podnositelj je dužan na računalu u potpunosti popuniti Izjavu koju ovjerava potpisom (i pečatom za pravne osobe) i dostavlja osobno ili preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: „Mjera 1. Potpora za obnovu narušenog proizvodnog potencijala u sektoru mliječnog govedarstva, ovčarstva i kozarstva“.

Zahtjev i Izjavu moguće je podnijeti najkasnije do 31. svibnja 2024. godine

Obrazac Izjave, kao i detalji vezani uz provedbu Mjere 1. iz Programa nalaze se OVDJE.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.