Obavijest podnositeljima zahtjeva za Mjeru 2. Potpora za dodatne troškove nastale zbog iznimno velikih povećanja cijena prirodnog plina i električne energije o ažuriranju obrasca

Obavještavamo zainteresirane podnositelje zahtjeva za Mjeru 2. Potpora za dodatne troškove nastale zbog iznimno velikih povećanja cijena prirodnog plina i električne energije iz Programa državne potpore za kompenzaciju rasta cijene energenata u sektorima prerade poljoprivrednih proizvoda da je zbog velikog broja upita vezanog uz ispunjavanje obrasca „Tablica izračuna potpore i Zahtjev za Mjeru 2.“, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na svojim mrežnim stranicama objavila ažurirani obrazac i pripadajuće Upute za popunjavanje Tablice izračuna i dostavu fotografija. 

Molimo podnositelje da koriste novi obrazac „Tablica izračuna potpore i Zahtjev za Mjeru 2.“ te da pročitaju Upute za popunjavanje, koje možete pronaći ovdje.

Više o uvjetima ostvarivanja potpore možete pogledati ovdje

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.