Objavljeni prvi popisi odobrenih i vrednovanih dobavljača u Školskoj shemi 2021./2022.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 11. listopada 2021. godine prve Popise odobrenih i vrednovanih dobavljača u Školskoj shemi 2021/22 za obračunsko razdoblje listopad 2021., koje možete pronaći ovdje.

 Podsjećamo da će Agencija za plaćanja najkasnije 15. listopada 2021. godine Odlukom odobriti Osnivače školskih ustanova za raspodjelu voća povrća i/ili mlijeka i mliječnih proizvoda te odobriti iznos prava na potporu po svakoj školi sukladno raspoloživim sredstvima potpore (omotnica) i broju učenika iz e-Matice na 30. rujna 2021. godine. Dodatno skrećemo pozornost da je s isporukom i raspodjelom moguće započeti najranije 15. listopada 2021. godine odnosno tek nakon zaprimanja Odluke o odobrenju Osnivača, provedenog odabira dobavljača od strane škole i sklopljenog Ugovora škole i dobavljača.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.