Otvorenje društvenog doma i nerazvrstane ceste u Općini Unešić

Ravnateljica Agencije za plaćanja Matilda Copić prisustvovala je danas na svečanom otvorenju društvenog doma i nerazvrstane ceste u Općini Unešić. Ova općina u Šibensko-kninskoj županiji realizirala je do sada dva projekta iz Mjere 7 Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.

Projekt iz operacije 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu odnosi se na rekonstrukciju i opremanje društvenog doma Općine Unešić ukupne vrijednosti 764.861,35 kn.

U okviru operacije 7.2.2. Ulaganja u građenje nerazvrstanih cesta proveden je projekt rekonstrukcije nerazvrstane ceste NC 183 na području Općine Unešić u vrijednosti od 4.279.147,92 kn. Cesta dužine 8,3 km povezuje naselja Unešić preko Nevesta sve do Donjeg Vinova i na taj način povezuje raštrkana naselja i stvara bolju prometnu povezanost ovoga kraja.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.