Posjet Osječko-baranjskoj županiji

U svom obilasku Osječko-baranjske županije ravnateljica Agencije za plaćanja Matilda Copić posjetila je nekoliko poljoprivrednih gospodarstava, korisnike Mjere 4 „Ulaganja za fizičku imovinu“ i Mjere 6 „Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja“. Pritom se na terenu uvjerila u uspješnost brojnih projekata koje s neizmjernom upornošću provode slavonski poljoprivrednici koji vjeruju u napredak naše poljoprivrede i gospodarstva. Posebno veseli i ohrabruje činjenica što u svom radu usvajaju i primjenjuju suvremena znanja i tehnolgije, stvaraju nova radna mjesta i pokretači su pozitivnih i konstruktivnih promjena.

Kao primjer navodimo ulaganja u modernizaciju stajske opreme i mehanizacije, rekonstrukciju ili izgradnju novih prozvodnih jedinica ili pak ulaganje u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.