Pozivamo vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju “Naše domaće, sada i ubuduće” u Vrbovcu

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. započela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja.

Tom prilikom zainteresirani će se moći prijaviti za sudjelovanje u radionicama na kojima će moći saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog te novosti iz Zakona o poljoprivrednom zemljištu.

Deseto u nizu događanja održat će se u petak, 13. travnja 2018. s početkom u 9 sati, u hotelu Bunčić u Vrbovcu (radionice Programa ruralnog razvoja), te u 11 sati radni ručak s ministrom Tolušićem.  Zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na sljedećoj POVEZNICI.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X