Pozivamo vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju “Naše domaće, sada i ubuduće” u Vukovaru

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. počela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja.

Tom prilikom zainteresirani će se moći prijaviti i za sudjelovanje na radionicama gdje će moći saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog, kao i novosti u Zakonu o poljoprivrednom zemljištu.

Šesto u nizu događanja održat će se u Vukovaru, u ponedjeljak, 26. ožujka 2018. s početkom u 10,00 sati, u Hotelu Lav, ulica J.J. Strossmayera 18, a svi zainteresirani se mogu prijaviti za sudjelovanje na slijedećoj POVEZNICI.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X