Pozivamo vas na radni ručak s ministrom Tolušićem i manifestaciju “Naše domaće, sada i ubuduće” u Vukovaru

Od ponedjeljka 5. ožujka 2018. počela je manifestacija ‘NAŠE DOMAĆE, SADA I UBUDUĆE’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja.

Tom prilikom zainteresirani će se moći prijaviti i za sudjelovanje na radionicama gdje će moći saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog, kao i novosti u Zakonu o poljoprivrednom zemljištu.

Šesto u nizu događanja održat će se u Vukovaru, u ponedjeljak, 26. ožujka 2018. s početkom u 10,00 sati, u Hotelu Lav, ulica J.J. Strossmayera 18, a svi zainteresirani se mogu prijaviti za sudjelovanje na slijedećoj POVEZNICI.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.