Prve inicijalne rang liste za intervencije iz novog Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike

Agencija za plaćanja objavila je danas, 17. svibnja 2024. godine inicijalne rang liste za intervencije 73.10. Ulaganja – Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju i 73.13. Ulaganja – Potpora javnoj infrastrukturi u ruralnim područjima iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.

Napominjemo kako inicijalne rang liste objavljujemo isključivo radi informiranja javnosti i korisnika te da one ni na koji način ne određuju konačan redoslijed zahtjeva za potporu korisnika, s obzirom na to da u postupku administrativne kontrole može doći do umanjenja deklariranog broja bodova ili odbijanja zahtjeva za potporu, što rezultira pomicanjem redoslijeda zahtjeva za potporu korisnika na rang listi tako da se zahtjevi za potporu korisnika koji su trenutno ispod crte mogu pojaviti iznad i obratno.

 Inicijalne rang liste možete pogledati ovdje:

73.10. Ulaganja – Potpora za ulaganja u primarnu poljoprivrednu proizvodnju

73.13. Ulaganja – Potpora javnoj infrastrukturi u ruralnim područjima

 

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.