Regionalni dani EU fondova u Drnišu

U organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije jučer je, 26. veljače 2020.,  u Drnišu održano informativno – edukativno događanje pod nazivom “Regionalni dani EU fondova”. Riječ je o projektu kojem je glavni cilj upoznavanje šire javnosti s mogućnostima financiranja projekata putem EU fondova i pružanja smjernica zainteresiranim pojedincima o tome gdje mogu pronaći potrebne informacije i osnovno znanje, a kako bi ih se ohrabrilo da prijave svoje projektne ideje i iskoriste sredstva koja su na raspolaganju. Radionica će biti održana u tridesetak hrvatskih gradova i odlična je prilika korisnicima da razmijene iskustva i međusobno se povežu.  

Ravnateljica Agencije za plaćanja, Matilda Copić, gostovala je jučer u Drnišu te održala vrlo zanimljivo predavanje o mogućnostima financiranja iz EU fondova.

Slika preuzeta sa: https://lokalni.vecernji.hr/regionalni-dani-eu-fondova/u-drnisu-odrzani-regionalni-dani-eu-fondova-18857

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.