S poljoprivrednicima potpisani novi ugovori iz Programa ruralnog razvoja vrijedni 6,7 milijuna kuna

Ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić danas je u Stubičkim Toplicama, u nazočnosti državnog tajnika Zdravka Tušeka, s poljoprivrednicima s područja Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Međimurske županije potpisala 42 nova ugovora za mjere iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., potpore vrijede 6,7 milijuna kuna.

Za tip operacije 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava potpisano je 37 ugovora, vrijednosti potpore od 4.128.922,50 kuna, dok su za tip operacije 8.5.2. Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture, u vrijednosti od 2.430.070,75 kuna potpore potpisana 4 nova ugovora.

Potpisan je i jedan ugovor za tip operacije 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu koja se provodi putem lokalnih razvojnih strategija odabranih LAG-ova unutar podmjere 19.2. Provedba operacija unutar CLLD strategije vrijedan 148.250,00 kuna.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X