Školska shema 2021/22 – objavljene najviše prihvatljive nabavne cijene za listopad 2021.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 13. listopada 2021. najviše prihvatljive nabavne cijene u Školskoj shemi 2021/22 za obračunsko razdoblje listopad 2021.godine., koje možete pronaći ovdje.

Podsjećamo da su cijene određene na temelju petogodišnjeg prosjeka ponderiranih maloprodajnih cijena (bez PDV-a) koje, u okviru aktualnih trendova vodi, ažurira i utvrđuje Tržišni cjenovni informacijski sustav u poljoprivredi Ministarstva poljoprivrede (u daljnjem tekstu: TISUP).

Cijene za proizvode za koje TISUP nema podatke su određene kao prosječna vrijednost svih dostavljenih podataka o cijenama pojedinog proizvoda.

Napominjemo da dobavljač može isporučivati isključivo one proizvode koje je naveo u svom Iskazu interesa za sudjelovanje u Školskoj shemi 2021/2022, a koji su navedeni na Popisu odobrenih i vrednovanih dobavljača koji je objavljen na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X