Školska shema 2021/22 – objavljene najviše prihvatljive nabavne cijene za listopad 2021.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je danas, 13. listopada 2021. najviše prihvatljive nabavne cijene u Školskoj shemi 2021/22 za obračunsko razdoblje listopad 2021.godine., koje možete pronaći ovdje.

Podsjećamo da su cijene određene na temelju petogodišnjeg prosjeka ponderiranih maloprodajnih cijena (bez PDV-a) koje, u okviru aktualnih trendova vodi, ažurira i utvrđuje Tržišni cjenovni informacijski sustav u poljoprivredi Ministarstva poljoprivrede (u daljnjem tekstu: TISUP).

Cijene za proizvode za koje TISUP nema podatke su određene kao prosječna vrijednost svih dostavljenih podataka o cijenama pojedinog proizvoda.

Napominjemo da dobavljač može isporučivati isključivo one proizvode koje je naveo u svom Iskazu interesa za sudjelovanje u Školskoj shemi 2021/2022, a koji su navedeni na Popisu odobrenih i vrednovanih dobavljača koji je objavljen na mrežnim stranicama Agencije za plaćanja.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.