U Retkovcima otvoren dječji vrtić financiran sredstvima iz Programa ruralnog razvoja

U Retkovcima je svečano otvoren područni objekt dječjeg vrtića Pčelica financiran sredstvima Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. Otvorenju je prisustvovala i ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić.

Općina Ivankovo iz Vukovarsko-srijemske županije javila se na natječaj za provedbu tipa operacije 7.4.1 “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” za projekt izgradnje i opremanje dječjeg vrtića te malopnogometnog igrališta, a na temelju čega je odobrena potpora u iznosu od 3,5 milijuna kuna. Novoizgrađeni područni vrtić u Retkovcima može primiti 30 mališana, a planirano je i otvaranje dva nova radna mjesta na puno radno vrijeme.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Promjena veličine fonta
Kontrast
Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.
X
X