U Retkovcima otvoren dječji vrtić financiran sredstvima iz Programa ruralnog razvoja

U Retkovcima je svečano otvoren područni objekt dječjeg vrtića Pčelica financiran sredstvima Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. Otvorenju je prisustvovala i ravnateljica Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Matilda Copić.

Općina Ivankovo iz Vukovarsko-srijemske županije javila se na natječaj za provedbu tipa operacije 7.4.1 “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” za projekt izgradnje i opremanje dječjeg vrtića te malopnogometnog igrališta, a na temelju čega je odobrena potpora u iznosu od 3,5 milijuna kuna. Novoizgrađeni područni vrtić u Retkovcima može primiti 30 mališana, a planirano je i otvaranje dva nova radna mjesta na puno radno vrijeme.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.