Podnošenje Zahtjeva za odobravanje operativnih programa u provedbi intervencija u sektoru voća i povrća do 12. siječnja 2024. godine

Obavještavamo zainteresirane proizvođačke organizacije da je 21. prosinca 2023. godine objavljen Pravilnik o provedbi intervencija u sektoru voća i povrća (Narodne novine, br. 154/2023).

Sukladno Pravilniku za operativne programe čija je prva godina provedbe 2024. godina, Zahtjev za odobravanje operativnog programa podnosi se najkasnije do/zaključno s 12. siječnja 2024. godine.

Proizvođačka organizacija podnosi Zahtjev za odobravanje operativnog programa Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju elektroničkim putem i preporučeno poštom.

Proizvođačka organizacija istovremeno, uz Zahtjev za odobravanje operativnog programa podnosi Agenciji za plaćanja elektroničkim putem i preporučeno poštom i Zahtjev za odobravanje operativnog fonda te ukoliko želi i zahtjev za dodjelu Nacionalne financijske pomoći.

Više o navedenoj potpori, podnošenju Zahtjeva i potrebne obrasce možete pronaći OVDJE.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.