Prijave za ostvarivanje prava na potporu iz Programa potpore za izostanak prihoda od svinjogojske proizvodnje zbog mjera suzbijanja afričke svinjske kuge od 26. lipnja 2023. do 1. veljače 2024. godine

Obavještavamo zainteresirane podnositelje da je sukladno Pravilniku o provedbi Programa potpore za izostanak prihoda od svinjogojske proizvodnje zbog mjera suzbijanja afričke svinjske kuge (NN 25/2024) Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na svojim stranicama objavila Popis prihvatljivih korisnika za razdoblje nemogućnosti držanja svinja od 26. lipnja 2023. godine do 1. veljače 2024. godine.

U roku od 15 dana od objave Popisa prihvatljivih korisnika odnosno do 27. ožujka 2024. godine, korisnici s Popisa zainteresirani za isplatu potpore, dužni su dostaviti „Izjavu o prihvaćanju prava i obveza“ ovjerenu potpisom (i pečatom za pravne osobe) na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: »Program potpore za izostanak prihoda od svinjogojske proizvodnje zbog mjera suzbijanja afričke svinjske kuge«.

Obrazac Izjave o prihvaćanju prava i obveza, Popis prihvatljivih korisnika, uvjete prihvatljivosti, prava i obaveze korisnika te iznose potpore i ostale detalje o potpori možete pronaći OVDJE.

Korištenjem stranice www.apprrr.hr pristajete na uporabu kolačića (eng. cookies). Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, ali neke njezine funkcionalnosti Vam neće biti dostupne.